Directeur

Directeur

Beste bezoeker van onze website

Fijn dat je meer te weten wil komen over Sint-Andreas Brugge.

Onze school ligt middenin het hart van de stad en bruist als geen ander. Hier begeleiden we op een betrokken en enthousiaste manier onze leerlingen op hun weg naar volwassenheid. We zijn ervan overtuigd dat welbevinden de bron is tot leren en leven.

We zijn een school met een lange traditie. Meer dan 150 jaar onderwijspraktijk is een troef. Vandaag bieden we je kwaliteitsvol onderwijs binnen een ruime keuze aan richtingen binnen de domeinoverschrijdende doorstroom, of beter bekend als aso. Ik verwijs graag naar onze lessentabellen om het volledige aanbod te bekijken. Humane Wetenschappen blijft uniek door de jarenlang opgebouwde ervaring: we mogen zeggen dat we daar pionier in waren en nog steeds trots zijn op deze veelzijdige studierichting.

Hoewel een school voor velen in eerste instantie een plaats is waar intellectuele vorming centraal staat, kijkt ons team steeds vanuit een breder perspectief. Ons opvoedingsproject, onze initiatieven en activiteiten hebben tot doel de leerlingen tot sterke persoonlijkheden met een stevige intellectuele bagage te vormen.

Via onze website willen we je vooral laten kennismaken met de eigenheid en dynamiek van Sint-Andreas.

Van harte welkom!

 

Heidi Vierstraete