inschrijvingen 1ste jaar

Om in te schrijven voor het volgende schooljaar gelden afspraken, gemaakt in het LOP (Lokaal OverlegPlatform) Brugge-Blankenberge.


In onze school werd voor het schooljaar 24 - 25 de capaciteit voor het eerste jaar bepaald op 92 plaatsen.

De meeste scholen binnen ons LOP organiseerden de inschrijvingen via een aanmeldingsprocedure. Leerlingen die via deze procedure bij ons kunnen starten op 01 september 24, kregen ondertussen een bevestiging om te kunnen inschrijven.

Er zijn momenteel nog 26 vrije plaatsen. Deze kunnen ingevuld worden vanaf 14 mei 2024. 


Wenst uw jongere bij ons te starten op 1 september 2024, dan kan u volgende link invullen: link wens tot vrije inschrijving eerste jaar. Na het verzenden van uw gegevens contacteren wij u via mail  voor verdere opvolging. Controleer de 'spam', mocht u niet onmiddellijk iets ontvangen.


Bij vragen kan u een bericht sturen naar algemeen.secretariaat@sabraso.be met vermelding van uw vraag en uw telefoonnummer; dan nemen wij contact met u op.


Wie in de onmogelijkheid is de inschrijvingsmodaliteiten digitaal op te volgen, kan ons bellen op het nummer 050 47 09 47, keuze 2.2. Wij zijn op schooldagen het vlotst bereikbaar tussen 9 en 11.30 u. of tussen 14.10 en 15.30 u., niet op woensdagnamiddag.